Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  طی چند روز گذشته تعدادی از موسسات آموزش عالی آزاد در نامه‌ای اعلام کردند که مرکز آموزش کاربردی مدیریت دانشگاه تهران بدون توجه به قوانین انجمن‌های آموزش آزاد و با استفاده از اساتید خود این موسسات آغاز به واگذاری دوره‌های مهارتی به یک موسسه خصوصی کرده اند و در مقابل آن مبلغ زیادی پول گرفته اند، بدون اینکه حتی از علم خود اساتید دانشگاه تهران استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این به صورتی است که معترضان معتقد هستند رانت خواری وارد دانشگاه تهران شده و معاونان و مسئولان به عنوان کاسب در مراکز علمی مشغول به فعالیت هستند؛ بنابراین این موضوع اعتراض بخش بزرگی از اعضای هیئت علمی دانشگاه تهران را هم به دنبال داشته است.

مطابق قانون و بخشنامه‌های دولتی لازم است تا تمامی دستگاه‌های دولتی تولیدی، بازرگانی و فرهنگی و ... در زمان واگذاری پروژه‌های درآمدزا، ابتدا آن را در قالب مناقصه‌ای اعلام عمومی کرده و سپس در شرایط عادلانه پیشنهادات بررسی شوند تا انتخابات لازم برای همکاری طرفین انجام شود، در هر صورت گفتنی است که واگذاری فعالیت‌های آموزشی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران تحت هر عنوان اشتباه و غیر قانونی است.

گفتنی است که طی چند ماه گذشته دانشکده مدیریت دانشگاه تهران قراردادی را با موسسه نگاره برای برگزاری دوره‌های مدیریت MBA و DBA منعقد کرده تا بر مبنای دوره‌های آموزشی با مدرک دانشگاه تهران برگزار کند و به ازای دوره آموزشی DBA حدود ۲۰ میلیون تومان و به ازای دوره آموزشی MBA حدود ۱۵ میلیون تومان از دانش پذیران دریافت کند، در واقع با انجام این کار ۴۰ درصد  به حساب دانشکده مدیریت دانشگاه تهران واریز می شود تا در قبال آن مدرکی از دانشکده مدیریت برای دانشپذیران صادر شود!

گفتنی است که این دانشکده بدون پاسخگویی به هیچ ارگانی با درآمد سالیانه ۵۰ میلیارد تومان بدون مناقصه برند خود را به شرکت و موسسه خودی می‌فروشد که همین موضوع اعتراض جمع کثیری از اعضای هیئت علمی را با خود به همراه داشته است؛ چرا که آن‌ها معتقد هستند دانشگاه تهران با پشتوانه علمی چند ساله می‌تواند با مدرک فروشی اعتبار خود را زیر سوال برده و به اینصورت سواد علمی هزاران استاد بی گناه این دانشگاه هم خدشه دار شود.

چنین اقدام سر زده از دانشگاه تهران همانند برند مدرک فروشی تعریف می‌شود که مسئولان آن با سوء استفاده از اسم دهان پرکن دانشگاه اقدام به پر پول کردن جیب خود می‌کنند و همانند دانشگاه‌های فنی به فعالیت‌های خود می‌پردازد، یعنی دانش در مقابل دریافت پول هنگفت! با وجود اینکه در گواهی دانش پذیران قید می‌شود که معادل دوره آموزشی دانشگاه نیست، اما این دانشگاه سطح یک کشور با چه دلیلی قوانین را زیرپا می‌گذارد و بدون برگزاری مناقصه پروژه آموزشی به موسسه‌ای که مجوز برگزاری دوره آموزشی تحصیلات عالیه را ندارد واگذار می‌کند؟

اصل ۴۴ قانون اساسی و خصوصی سازی آموزش

براساس اصل ۴۴ قانون اساسی و متمم فرمایشات رهبری به این اصل در حمایت از بخش خصوصی، دولت و مراکز دولتی حق فعالیت اقتصادی و کسب درآمد در بخش آموزش را نداشته و فقط به عنوان مرجع سیاست گذار می‌توانند نقش ایفا کند و تنها در شرایط اضطراری فقط در مناطق محروم بعد از احراز عدم تمایل موسسات خصوصی می‌توانند فعالیت آموزشی در آمدزا داشته باشند؛ علاوه بر این حتی در چنین شرایطی به هیچ عنوان حق واگذاری بخش آموزش خود را ندارند. این روند موجب شده که در مدت کوتاهی از ۱۶۰ موسسه فعال، ۱۰۰ موسسه تعطیل و ۴۰ موسسه نیمه تعطیل و ۲۰ موسسه در حال انحلال باشند و این نتیجه سوء استفاده عده‌ای از برند و لوگوی دانشگاه تهران است.

گفتنی است که حتی هیچ نهاد آموزشی هم بر روند کاری دوره‌های مدیریت دانشگاه تهران نظارت نداشته و وزارت علوم و ... هم مدرک آن را مورد تایید قرار نمی‌دهد، اما همچنان دانشکده مدیریت دانشگاه تهران از لوگوی خود برای کسب درآمد‌های میلیاردی استفاده می‌کند!

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه تهران وزارت علوم مدرک فروشی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران دوره آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۰۹۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه اعتراضات حامیان فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا

اعتراضات و تجمعات حمایتی از فلسطین در دانشگاه‌های سراسر آمریکا همچنان ادامه دارد و دانشجویان و اساتید می‌گویند تا زمانیکه خواسته‌هایشان مبنی بر توقف و قطع همکاری دانشگاه‌ها با رژیم صهیونیستی به دلیل جنایاتش در غزه برآورده نشود، از این تجمعات دست بر نمی‌دارند.

به گزارش ایسنا، دانشگاه شیکاگو که مدل آزادی بیان در بین دانشگاه‌های آمریکا محسوب می‌شود صحنه تنش‌های زیادی بین ماموران اجرای قانون و دانشجویان بود.

به نوشته روزنامه نیویورک تایمز، یکی از اساتید ۶۵ ساله این دانشگاه دستگیر شد که همین مساله به تشدید بحث‌ها درباره سیاستگذاری در پردیس‌های این دانشگاه منجر شده است.

رفتار پلیس با این استاد دانشگاه به خشم دانشجویان و دیگر اساتید انجامید. رئیس دانشگاه شیکاگو نیز گفته که تجمعات نباید ادامه پیدا کند.

در این میان، پلیس نیویورک از پهپاد برای رصد تجمعات اعتراضی حمایت از فلسطین در دانشگاه‌های این شهر استفاده می‌کند.

پلیس نیویورک همچنین ده‌ها نفر از دانشجویان دانشگاه کلمبیا در نیویورک شامل ۳۰ دانشجو، شش استاد و دو کارمند این دانشگاه را دستگیر کرده است.

به گفته موسسه هنر شیکاگو، حدود ۵۰ نفر در جریان تظاهرات روز شنبه در مقابل این موسسه دستگیر شدند.

به گفته سخنگوی موسسه، تظاهراتی با حضور برخی از دانشجویان موسسه هنر شیکاگو، صبح روز شنبه در باغ شمالی موزه آغاز شد.

مراسم فارغ‌التحصیلی در کالج‌ها و دانشگاه‌های ایالات متحده پس از چند هفته اعتراض که منجر به دستگیری بیش از ۲۱۰۰ نفر در بیش از ۴۰ دانشگاه در حداقل ۲۵ ایالت شد، در حال برگزاری است.

تجمعاتی در همبستگی با مردم غزه نیز در پردیس‌های دانشگاهی در انگلیس و ایرلند ادامه دارد و برخی دانشگاه‌ها شاهد برپایی چادرهایی مشابه دانشگاه‌ها در ایالات متحده هستند.

همزمان با اعلام آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا درباره نزدیک شدن آتش بس بین رژیم صهینونیستی و حماس، معترضان طرفدار فلسطین دانشگاه دولتی جورجیا را اشغال کردند.

اساید این دانشگاه نیز اعلام کردند که مایلند شاهد یک آتش بس دائمی در نواز غزه باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دومین دوره انتخابات موسسه هنرهای نمایشی استان برگزار شد
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • نمایه شدن نشریه معروف مطالعات مدیریت دانشگاه تهران در پایگاه SSCI
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • برگزاری کلاس‌ بازیگری برای دانش‌آموزان تهرانی | نقش‌آفرینی هنرجوها در سریال‌های تلویزیونی
  • ادامه اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا؛ بازداشت ۲۵ نفر در دانشگاه ویرجینیا
  • برگزاری کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • ادامه اعتراضات حامیان فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا
  • برگزاری نوزدهمين دوره آزمون اعطاي مدرک تخصصي به حافظان قران کريم در کرمانشاه