Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایوب محمدیان رئیس آموزش‌های آزاد دانشکده مدیریت دانشگاه تهران در گفت و گو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، در پاسخ به ادعای برخی از موسسات بر مبنای اینکه «دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برخلاف قانون، دوره‌های آموزشی MBA و DBA با گواهی دانشگاه تهران را با مبالغ کلان به یک موسسه با سبقه آمادگی کنکور واگذار کرده است» اظهار کرد: چنین ادعایی به هیچ عنوان صحت ندارد و منبع انتشار این خبر بدون آگاهی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: آیین نامه های آموزش آزاد دانشگاه تهران در وبسایت دانشگاه تهران موجود است و از طریق جستجو در وب قابل دسترس برای همگان خواهد بود. براساس این آیین نامه استفاده از کارگزار آموزشی برای تهیه نیازمندیها و اجرای دوره ها بصورت رسمی و قانونی پذیرفته شده است. یعنی همه دانشکده های دانشگاه تهران میتوانند با بخش خصوصی و حتی اساتید دانشگاه به عنوان یک کارگزار آموزشی همکاری کنند.

محمدیان تصریح کرد: نحوه همکاری به اینصورت است که کارگزار آموزشی کاملا نقش یک بازاریاب را داشته باشد، یعنی کار‌های بازاریابی و اجرایی را انجام دهد. برای مثال، پذیرایی از دانشجویان در زمان برگزاری کلاس و ... شامل این موضوع می‌شود.

رئیس آموزش‌های آزاد دانشکده مدیریت دانشگاه تهران ادامه داد: استفاده از کارگزار تنها محدود به دانشگاه تهران نیست، بلکه دانشگاه‌های شهیدبهشتی، علامه طباطبایی و ... هم از آن استفاده می‌کنند، اما در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران بر خلاف تمام دانشگاه‌های کشور با در نظر گرفتن محدودیت‌هایی بیشتر این مسئله برگزار می‌شود.

محمدیان گفت: در دانشگاه تهران دانشکده ها در استفاده از برند مشترک دانشگاه با موسسات منع شده اند، یعنی برگزاری دوره های آموزشی MBA و DBA کاملا تحت نظر و زیر نظر دانشگاه انجام می شود. گفتنی است پذیرش و جذب دانش پذیران این دوره ها نیز از طریق مصاحبه توسط اعضای هیئت علمی دانشکده است.

او اضافه کرد: همچنین مسائل مالی برگزاری دوره‌های آموزشی دانشگاه تهران کاملا به صورت شفاف و تحت نظر دانشگاه انجام می‌شود وانتخاب اساتید و ارزیابی آن‌ها و طراحی دوره‌ها با مشارکت نظر اعضای هیئت علمی صورت می‌گیرد.

رئیس آموزش‌های آزاد دانشکده مدیریت دانشگاه تهران ادامه داد: در آئین نامه آموزش‌های آزاد دانشگاه تهران به صورت قانونی و رسمی این حق وجود دارد که همه دانشکده‌ها بتوانند با یک کارگزار آموزشی یعنی بخش خصوصی همکاری کنند، همچنین در دانشگاه‌ها برای تبلیغ دوره‌ها با محدودیت مواجه هستیم و بودجه‌ای برای تبلیغات به صورت قانونی وجود ندارد؛ بنابراین مشارکت و همکاری دانشگاه‌ها با موسسات بخش خصوصی آزادی عمل بهتری را برای تبلیغات خواهد داشت.

محمدیان بیان کرد: دانشکده مدیریت اولین دانشکده ای در دانشگاه تهران بوده است که با سخت گیری بیشتر برای افزایش کیفیت دوره های جدید آموزشی خود از مدیران علمی تخصصی در هر دوره به عنوان برنامه ریز و ناظر بر اجرا در هر دوره استفاده کرده است.

او گفت: مدیر علمی کسی است که مسئولیت طراحی، اجرا و نظارت را بر عهده دارد و جمعی از اساتید و اعضای هیئت علمی متناسب با تخصص خود در دوره‌های آموزشی اقدام به پذیرش افراد و سایر مباحث یعنی چگونگی برگزاری دوره ها، سرفصل ها، نحوه تدریس اساتید و ... می‌کنند.

رئیس آموزش‌های آزاد دانشکده مدیریت دانشگاه تهران بیان کرد: خیلی از افراد شرکت کننده در دوره‌های آموزش آزاد دانشگاه تهران به دلیل اینکه نمی‌توانند حد نصاب نمره را کسب کنند گواهی نامه هم دریافت نخواهند کرد، یعنی شراط ارائه گواهی نامه بر مبنای ارزیابی صورت می‌گیرد.

محمدیان گفت: دانشکده‌ها زیر نظر دانشگاه تهران متناسب با قوانین از کارگزاران بخش خصوصی استفاده می‌کنند و نقش اصلی او بیش از هر چیزی در تبلیغات و اجرای مناسب دوره است، همچنین تمامی کلاس‌ها در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار می‌شود و انجام همین روند یعنی اینکه هر کلاس تحت نظر کامل ماست و در این خصوص نظرسنجی‌های مختلفی انجام می‌شود که اگر استادی کمتر از ۸۵ درصد نمره را دریافت کند حتما از سوی دانشگاه تعویض خواهد شد.

رئیس آموزش‌های آزاد دانشکده مدیریت دانشگاه تهران اضافه کرد: حجم بالای دانش پذیری در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران تنها به دلیل کیفیت آموزش هاست و عامل دیگری در این موضوع دخیل نیست. گفتنی است که دیگر فردی به دنبال مدرک نیست و عامل مهم در افزایش اشتیاق جوانان به شرکت در کلاس‌های مدیریت دانشگاه تهران این است که آن‌ها در صنعت کار می‌کنند و هم اکنون برای دریافت مفاهیم کاربردی به دانشکده مدیریت آمده اند.

محمدیان تاکید کرد: برگزاری دوره‌های آموزش آزاد یکی از اهداف دانشگاه‌های سراسر کشور است. دانشکده مدیریت دانشگاه تهران نیز برای این رسالت و استفاده از این فرصت اقدام به طراحی این آموزش‌ها کرده است که با یک جستجوی ساده مشخص خواهد شد که تعداد بیشماری از دانشکده‌ها و دانشگاه‌ها مانند دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه امیر کبیر، دانشگاه شهید بهشتی و ... در حال برگزاری این دوره‌ها هستند.

او گفت: با توجه به ساختار دولتی دانشگاه‌ها اجرای چابک پروژه‌ها دور از ذهن است، لذا در راستای استفاده از فرصت‌های تعامل بخش خصوصی با دانشکده مدیریت، این دانشکده بر طبق قوانین آموزش‌های آزاد دانشگاه تهران اقدام به شناسایی و عقد قرارداد با کارگزاران خود کردده است. این کارگزاران پس از یک فرایند طولانی گزینش و برای ادامه همکاری قرارداد‌های همکاری محکمی منعقد می‌شود.

محمدیان بیان کرد: در ادعای برخی از خبرگزاری‌های نامعلوم و گمنام، گفته شده است که این شرکت‌ها برای برگزاری دوره‌های خود از اسم دانشکده سو استفاده می‌کنند.

نکته اول: تهیه کننده این خبر بعد از جستجوی فراوان حتی نتوانسته است اسم آن شرکت‌ها را در لابه لای تبلیغات این دوره‌ها پیدا کند و در خبر قید کند. چرا؟ چون در هیچ یک از معرفی دوره‌ها اسمی از کارگزار وجود ندارد، و کلیه دوره‌ها با اسم دانشکده مدیریت دانشگاه تهران است.

نکات مهم: 

۱- تمامی دوره‌های آموزش‌های آزاد در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار می‌گردد.
۲- تمامی دور‌ها طبق آیین نامه آموزشی دانشگاه تهران تدوین و جهت اخذ مجوز برای دانشگاه تهران ارسال می‌شود.
۳-بیش از ۸۰ درصد مدرسین دور‌ها از اساتید دانشگاه تهران هستند.
۴- دوره‌ها توسط آموزش‌های آزاد دانشکده مدیریت نظارت می‌شود.
۵- صدور گواهینامه‌ها بعد از تایید دانشکده مدیریت توسط مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه تهران انجام می‌شود.
۶- تمامی قرارداد‌های دانش پذیران بین دانش پذیر و دانشکده مدیریت منعقد می‌گردد.
۸. ارزیابی اولیه کارگزاران توسط کمیته آموزش های آزاد دانشکده انجام می گردد و سپس متن قرارداد و انتخاب نهایی کارگزاران تحت نظارت کامل دانشگاه صورت گرفته است.

 وظیفه کارگزاران ر صرفا انجام تبلیغات و هماهنگی های لازم برای اجرای دوره در داخل دانشکده ها همچون انجام پذیرایی از دانشپذیران است. 

با ذکر بسیار دلایل دیگر این دست نظرات بدون تحقیق و ذکر منبع بسیار کاری غیر حرفه‌ای و اخلاقی است.

۱۰. امتیاز حق انحصاری برگزاری دوره ها صرفا برای دانشکده مدیریت است و انتخاب کلیه اساتید و سرفصل دوره ها و نیز پذیرش دانش پذیران در مصاحبه هابا نظارت کامل دانشکده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه تهران دانشکده مدیریت دانشکده مدیریت دانشگاه تهران دانشکده مدیریت دانشگاه تهران آزاد دانشگاه تهران برگزاری دوره برگزاری دوره ها دوره های آموزشی دوره های آموزش انجام می شود دانشگاه ها دانشکده ها بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۱۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام ملایی هزاروندی ظهر امروز دوشنبه در گفت و گویی رسانه‌ای با تاکید بر اهمیت تحقق رشد تولید با مشارکت مردمی، اظهار کرد: در برنامه پیش‌بینی شده برای سال جاری مقرر شده است ۲۰ میلیون و ۱۰۷ هزار و ۲۲ نفر ساعت آموزش توسط بخش‌های دولتی و خصوصی به ۱۹ گروه هدف در استان خوزستان ارائه بشود.

وی ادامه داد: این میزان تعهد آموزشی شامل ۶ میلیون و ۸۷۶ هزار و ۷۰۰ نفرساعت در بخش دولتی و ۱۳ میلیون ۲۳۰ هزار و ۳۲۲ نفرساعت در بخش آمورشگاه‌های غیردولتی و آزاد در استان خوزستان خواهد بود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان عنوان کرد: برنامه امسال در چارچوب نهضت ملی مهارت‌آموزی و در راستای ارتقای وزن مهارت، توانمندسازی مربیان آموزش فنی و حرفه‌ای، توسعه و تضمین کیفیت آموزش‌های مهارتی و تربیت نیروی انسانی توانمند تدوین شده است.

وی افزود: چنانچه تقاضای آموزش در سال جدید بیش از تعهد ارائه شده باشد، ظرفیت آموزشی برای این کار فراهم است. حرفه‌های آموزشی بر اساس نیازسنجی آموزشی صورت گرفته تا زمینه کارآفرینی و اشتغال مولد و پایدار برای کارجویان شهری و روستایی، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی فراهم شود.

ملایی هزاروندی با اشاره به اینکه این آموزش‌ها برای ۱۹ گروه هدف برنامه‌ریزی شده که در بخش خدمات، کشاورزی صنعت فرهنگ و هنر است، گفت: گروه‌های هدف این آموزش‌ها شامل آسیب‌دیدگان اجتماعی، افراد دارای معلولیت، دانش آموختگان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، دانش‌آموزان، زنان خانه‌دار، بانوان سرپرست خانوار، زندانیان، ساکنان سکونت‌گاه‌های غیررسمی، زندانیان، روستاییان، عشایر، مناطق محروم مرزی، سربازان، کودکان‌کار، متقاضیان مهارت آموزی، افراد دارای بیمه بیکاری، معتادان بهبود یافته و شاغلان بنگاه‌های اقتصادی هستند.

وی با بیان اینکه ۷۰ درصد تعهد مهارت‌آموزی در بخش آزاد و غیردولتی ارائه می‌شود، یادآور شد: در استان خوزستان حدود ۵۵ مرکز ثابت دولتی و بیش از هزار و ۵۰۰ آزاد غیردولتی فعال هستند.

کد خبر 6098105

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»
  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • برگزاری کلاس‌ بازیگری برای دانش‌آموزان تهرانی | نقش‌آفرینی هنرجوها در سریال‌های تلویزیونی
  • برگزاری کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • کارشناس حقوقی: رای کمیته انضباطی درمورد هوادار سپاهان مطابق آیین‌نامه است
  • ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی