Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@02:06:29 GMT

مستندسازی سبک تدریس و رویکردهای اساتید

تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۵۰۷۷۰

مستندسازی سبک تدریس و رویکردهای اساتید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران، دفتر اساتید بازنشسته دانشگاه تهران با حضور دکتر ایرج نوروش، استاد بازنشسته گروه حسابداری دانشکده مدیریت این دانشگاه افتتاح شد.

دکتر سید محمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران در حاشیه افتتاح این دفتر بر تلاش برای حفظ ارتباط اساتید بازنشسته با دانشکده و ایجاد زمینه‌های انتقال تجربیات آنها به اساتید جوان و دانشجویان تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم، دکتر سیدمحمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران ضمن بازدید از دانشکده مدیریت، مرکز مدیریت دانش این دانشکده را افتتاح کرد. دکتر داتیس خواجه‌ئیان، معاون پژوهشی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران از مستندسازی دانش، نشر دانش، استخراج دانش نهان و تبدیل دانش نهان به آشکار، پیمایش‌های علمی به عنوان برخی مأموریت‌های مرکز مدیریت دانش نام برد.

مقیمی از مستندسازی سبک تدریس و رویکردهای اساتید، ثبت چگونگی تأثیرگذاری اساتید در جامعه، جمع‌آوری جزوات، کتاب‌ها، آثار و تجربیات اساتید از گذشته‌های دور تا کنون، تدوین تاریخ علم مدیریت و روندیابی سیر تکامل این علم در ایران به عنوان برخی کارویژه‌هایی نام برد که می‌تواند توسط مرکز مدیریت دانش دانشکده مدیریت هدایت شود.

سالن جلسات به نام دکتر علی‌اکبر فرهنگی، سالن دفاعیه به نام دکتر عباس صدقی، سالن جلسات به نام مرحوم دکتر حسن میرزایی اهرنجانی و سالن دفاعیه به نام دکتر عباس مصلی‌نژاد از خیرین دانشگاه تهران نیز در این روز افتتاح شدند. دکتر طاهر روشندل اربطانی، رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه تهران گفت: فضاهای فیزیکی به نام برخی از اساتید نامگذاری شده که الگوی دانشکده و از مفاخر دانشگاه تهران هستند. تکریم و بزرگداشت اساتید پیشکسوت از پایه‌های اخلاق دانشگاهی است که بیش از پیش باید مورد توجه قرار گیرد.

همچنین یکی از کلاس‌های دانشکده مدیریت به نام دکتر ایرج نوروش نامگذاری شد. یکی از لحظات به یادماندنی در آغاز سنت نامگذاری اماکن دانشکده مدیریت به نام اساتید پیشکسوت و برجسته، این بود که جمعی از اساتید قدیمی و جوان رشته مدیریت در کلاسی که به نام دکتر نوروش نامگذاری شده، عکس یادگاری گرفتند.

سالن غذاخوری اساتید و کارکنان دانشکده مدیریت نیز از دیگر فضاهایی بود که در جریان بازدید رئیس دانشگاه تهران از دانشکده مدیریت افتتاح شد. این دانشکده دارای ۹۰ عضو هیأت علمی، ۷۰ کارمند و ۲ هزار و ۵۰۰ دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی است.

کد خبر 5421585 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه تهران اساتید دانشگاه محمد مقیمی کنکور 1401 دانشگاه تهران وزارت علوم تحقیقات و فناوری سازمان سنجش دانشگاه تربیت مدرس آموزش مجازی سویه اومیکرون کرونا دانشگاه آزاد اسلامی آموزش حضوری دانشجویان خوابگاه دانشجویی پایان نامه ثبت نام داوطلبان دانشکده مدیریت دانشگاه تهران مدیریت دانش نام دکتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۰۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همسر رئیسی پیشنهاد دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، فاطمه یزدیان، رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران گفت: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نیز مانند شوراهای راهبردی سایر دانشکده‌های تازه تاسیس که با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی مرتبط با موضوع هر دانشکده شکل گرفته‌اند، در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: دانشگاه تهران در راستای سیاست‌های دولت مردمی برای اعمال سیاست‌های حمایتی جهت استحکام و ترفیع نهاد خانواده، برنامه جامعی را در این خصوص با محوریت دانشکده علوم خانواده طراحی و به اجرا در آورده است که از آن جمله می‌توان به ساخت و بهره‌برداری مهد کودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران، شروع عملیات احداث پانصد واحد خوابگاه دانشجویی متاهلین و همچنین تاسیس مرکز ازدواج و خانواده دانشگاه تهران اشاره نمود. 

یزدیان با اشاره به اینکه شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری است، گفت: برای شکل‌گیری قوی دانشکده علوم خانواده، مدیریت دانشکده با پیشنهاد صدور احکامی برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به استقبال تشکیل این شورا رفته است و حضور شخصیت‌هایی نظیر دکتر جمیله سادات علم‌الهدی و دیگر چهره‌ها و اساتید در این شورا را مایه تقویت دانشکده در راستای برنامه‌های جامع خانواده محوری دانشگاه می ‌داند.

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: پیشنهاد و مطالعات مفصل مربوط به تأسیس دانشکده علوم خانواده توسط جمعی از اساتید مبرز حوزه خانواده و تعلیم و تربیت از جمله خانم دکتر علم‌الهدی که استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت هستند، مطرح و دنبال شد. با توجه به اشراف این اساتید بر روی موضوع، از ایشان خواسته شد که در راه‌اندازی و فرآیند جذب و همچنین شورای راهبردی دانشکده نیز کمک کنند.

وی افزود: این درخواست با خانم دکتر علم‌الهدی نیز مطرح و از ایشان خواسته شد که در شورای راهبردی و هیئت جذب دانشکده علوم خانواده حضور داشته باشند که ایشان اعلام نمودند به علت مشغله علمی، امکان وقت گذاشتن برای این کار را نداشته و لذا این پیشنهاد را نپذیرفتند.

دیگر خبرها

  • تجلیل از چهل سال خدمات علمی و فرهنگی استاد دانشگاه تهران
  • شهرسازی و رویکردهای جدید علمی
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • برگزاری مراسم بازنشستگی و تجلیل از دکتر عراقی‌زاده
  • جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • همسر رئیسی پیشنهاد دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری/ برخی شخصیت‌های حقوقی عضویت را نپذیرفتند
  • واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی