Web Analytics Made Easy - Statcounter

کلنگ احداث "مرکز توسعه رهبران کسب و کار" با هدف تربیت مدیران کسب و کار در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران به زمین زده شد.

به گزارش ایران اکونومیست و به نقل از روبط عمومی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران، این پروژه نمونه شاخص سرمایه‌گذاری مستقیم بخش خصوصی در دانشگاه و الگوی موفق ارتباط صنعت با دانشگاه در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس دانشگاه تهران در  این مراسم با تاکید بر نیاز به ایجاد این مرکز توسعه‌ای از سال‌ها قبل در دانشگاه تهران و دانشکده مدیریت به منظور استعدادیابی دانشجویانی که استعداد فعالیت‌های کارآفرینانه و راه‌اندازی و مدیریت کسب‌وکارها را دارند گفت: مرکز توسعه رهبران کسب‌وکار، زمینه‌ای فراهم می‌کند تا دانشجویانی که دارای استعداد راه‌اندازی کسب‌وکارها هستند، ضمن برخورداری از آموزش‌های تئوریک، ارتباطات ویژه‌ای را با محیط کسب‌وکار در کشور برقرار کنند.

دکتر سید محمد مقیمی افزود: دانشجویان در این مرکز آموزش‌های تئوریک و مهارت‌های عملی کسب‌وکارهای کارآفرینانه را به طور توامان فرا می‌گیرند.

وی با تاکید بر این امر که دانش مدیریت، دانشی عمل‌گرا است و باید تئوری با عمل و هنر آمیخته شود تا به کار آید اظهار داشت: یکی از ماموریت‌های مرکز توسعه رهبران کسب‌وکار، برگزاری دوره‌ برای مدیران کسب‌وکارها است تا با این دوره‌ها شاهد کارایی و اثربخشی بیشتری در کسب‌وکارهای موجود کشور باشیم.

دکتر طاهر روشندل اربطانی، رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه تهران نیز در مراسم کلنگ‌زنی ساختمان مرکز توسعه رهبران کسب‌وکار در این دانشکده،‌ ایجاد مرکز توسعه رهبران کسب‌وکار در دانشگاه تهران را آغازگر تحولی بزرگ در پیوند صنعت و دانشگاه نامید و تاکید کرد با اجرای این پروژه شعار سال مبنی بر "تولید؛ دانش‌بنیان، اشتعال‌آفرین" در سایه پیوند ارگانیک بین صنعت و دانشگاه محقق می‌شود.

وی افزود: علت شکست بسیاری از تصمیم‌گیری‌های سازمانی ناشی از خطاهای تصمیم‌گیری است و این مرکز می‌تواند با برگزاری دوره‌های ویژه مدیریتی و رهبری، پایه‌گذار و محلی برای تربیت رهبران آینده کسب‌وکار باشد.

رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه تهران با اشاره به نقش حامیان بخش خصوصی در پایه‌گذاری و توسعه مراکز علمی و دانشگاهی در دنیا، اظهار کرد: همزمان با تلاش سیاستگذاران و مدیران ارشد دانشگاهی برای تحقق دانشگاه کارآفرین در کشور، شاهد هستیم که چنین نیکوکاران باسابقه‌ای در کشورمان که دارای تجربه‌های مدیریتی بزرگی هستند، در زمینه سرمایه‌گذاری برای نزدیک شدن دانشگاه‌ها به مولفه‌های دانشگاه کارآفرین، انگیزه و رغبت پیدا کرده‌اند.

در پایان این مراسم، تفاهم‌نامه ساخت و بهره‌برداری از مرکز توسعه رهبران کسب‌وکار بین دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران و دکتر مهدی فضلی، مدیرعامل گروه صنعتی گلرنگ امضاء شد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: دانشگاه تهران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دانشگاه تهران دانشکده مدیریت دانشگاه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۷۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«توسعه خواندنی است» در راه نمایشگاه کتاب

به گزارش خرگزاری علم و فناوری آنا، میرحسن خواجوی مدیرکل دفتر ریاست و روابط عمومی مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری با اعلام خبر حضور این مرکز پژوهشی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، گفت: در آستانه ابلاغ برنامه هفتم توسعه و همچنین با توجه به روح قالب تولیدات پژوهشی و علمی این مجموعه علمی، غرفه مرکز با شعار «توسعه خواندنی است» در نمایشگاه کتاب تهران حاضر شده است.

وی ادامه داد: نشر این مرکز امسال با کتاب‌های متنوع و جذابی با موضوعات متنوع و کاربردی، میزبان علاقه‌مندان به حوزه توسعه و پیشرفت ایران اسلامی است.

خواجوی افزود: برگزاری نشست‌های متنوع و جلسات نقد و بررسی کتاب‌های نشر مرکز از دیگر فعالیت‌های جانبی غرفه مرکز در نمایشگاه کتاب تهران خواهد بود. که از میان می توان به برگزاری برنامه‌های همچون نشست علمی تخصصی با عنوان «کتاب و امید اجتماعی»، رونمایی و نقد و بررسی ترجمه کتاب راهنمای شفافیت مالی، رونمایی و نقد و بررسی تالیف کتاب راه ناهموار توسعه، رونمایی و نقد و بررسی ترجمه کتاب تاریخ توسعه و... اشاره کرد.

وی در خاتمه ضمن اشاره به دستاوردها و پروژه‌های متنوع پژوهشی مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان می‌توانند با حضور در غرفه مرکز در سالن اصلی، بخش ناشران عمومی با داستان و تاریخچه توسعه ایران از نزدیک آشنا شوند و همچنین پژوهشگران و اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور نیز می‌توانند به عنوان پژوهشگران مدعو در طرح‌های پژوهشی مرکز مشارکت نمایند.

سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از تاریخ ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در مصلی تهران دایر است و علاقه‌مندان می‌توانند در ایام برپایی نمایشگاه کتاب تهران همه روزه از ساعت ۹ الی ۲۰ از بازدید کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام و رسیدگی به تقاضای سرمایه‌گذاران در طرح‌های پایداری تأمین گاز طبیعی آغاز شد
  • ثبت‌نام طرح‌های پایداری تأمین گاز طبیعی آغاز شد
  • «توسعه خواندنی است» در راه نمایشگاه کتاب
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • اهمیت وجود پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک چیست؟
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟
  • تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن
  • برگزاری همایش سرمایه‌گذاری «کرمان آیدکس ۲۰۲۴»